Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Štace Jaromíra Jágra v NHL skončila, legenda je doma: Už podepsal novou smlouvu!

Autor: ps

Jednou to přijít muselo… A v momentě, kdy Calgary Flames zapsali Jaromíra Jágra (45) na listinu volných hráčů NHL, bylo téměř jasno. Českou legendu si jiný klub nevybral, tak zamířil domů do Kladna. Kufry dorazily a slavná 68 novinářům na letišti proklouzla. Spěchala podepsat novou smlouvu!

Čekání na přílet Jaromíra Jágra. Zavazadla z Calgary jela napřed
Video se připravuje ...

Jágrův návrat vzbudil obrovský zájem fanoušků. Benátky nad Jizerou budou chtít využít v sobotu moderní halu v Liberci a například vstupenky z předprodeje na duel na Slavii ve středu 14. února už také zmizely. Na nápor se chystá i Kladno.

Středočeši už mají pro pětačtyřicetiletého útočníka vše nachystáno. Jeho dres s číslem 68 byl připraven už od startu sezony, ale pak místo působení v první lize podepsal Jágr na začátku října roční kontrakt s Calgary.

Po čtyřech měsících je zpět v republice a musí znovu zvládnout všechny oficiality: novou smlouvu už podepsal a čeká ho zdravotní prohlídka. Transferkartu má vyřízenou, tak zbývá jen zabydlení se v kabině, trochu tréniniku a co nevidět hurá na led! Poprvé by se měl s týmem ukázat ve čtvrtek dopoledne.

„Těším se, že budu tuto sezonu pokračovat v Kladně,“ komentoval Jaromír v pondělí svůj konec v Calgary. Čeká ho jiná liga, ale fanoušci musí být trpěliví - dnešní zápas proti Karlovým Varům ještě nestihne, ale na sobotní s Benátkami nad Jizerou už by mohl být připraven.

Co musí Jágr ve zbytku sezony stihnout? Více čtěte ZDE>>> 

Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.
Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.