Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jágrova Veronika ví víc: Prozradila tajemství o Jaromírově budoucnosti v NHL!

Autor: ps

Má k němu nejblíž, tak má zaručeně ty nejžhavější a nejtajnější informace. A jednu z nich Veronika Kopřivová (26), láska hokejové legendy Jaromíra Jágra (45), prozradila na sociální síti. Ví, jak to bude s jeho budoucností v NHL!

V Calgary to nedopadlo podle představ. Jágr musel kvůli poraněnému kolenu ze zámoří předčasně pryč, nejslavnější hokejovou ligu světa opustil v rozpacích. Ve středu se vrátil do Česka, aby zranění léčil s profesorem Pavlem Kolářem.

Sám zatím neví, jak dlouho ho bude bolavý kloub limitovat. Už zvládnul první zápas v druhé české nejvyšší soutěži, odehrál ho celý a kanonádu Kladna proti Benátkám nad Jizerou (7:2) řídil třemi asistencemi. Po utkání řekl: „Noha byla v klidu. Jediné, co mi vadilo, byla ortéza. Nejsem zvyklý s ní hrát,“ vyprávěl. Pokud to takhle půjde dál, může Jaromír myslet třeba i na návrat do NHL.

A jeho milá Veronika tak trochu poodkryla plány na příští rok. Ještě než se Jágr v republice ukázal, napsala na sociální síti: „To, že Jaromír Jágr jel do ČR, protože se musí dát zdravotně dohromady a zároveň chce do konce sezony trochu pomoci Kladnu (snad se konečně posunou do extraligy), neznamená, že skončil v NHL,“ vysvětlovala hlavně těm, kteří se do hokejisty obouvají, aby už hraní nechal.

Rozsáhlý a dlouhé minuty psaný elaborát na Instagramu opepřila informací, jaká může pro všechny fanoušky slavné 68 znamenat světélko naděje! „Jaromír kariéru neukončil a věřím, že se na novou sezonu do NHL vrátí v plný parádě a zároveň zavře pusu těm škarohlídům, co ho mají za dědu a dávaj mu inteligentní rady, ať skončí,“ napsala.

Takže se opravdu můžeme těšit na to, že se Jágr bude chtít příští rok ještě jednou prosadit v jednom z 31 týmů NHL? Než z Ameriky odjížděl, nikdo si ho z listiny volných hráčů, kam ho Calgary umístilo, nevybral...

Jágr řídil výhru Kladna a smekl před Nedvědem: Byl neskutečný, klobouk dolu!
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.
Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.

Jágrova první třetina za Kladno: buly s Nedvědem, pak dvě asistence
Video se připravuje ...