Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vydřená krása! Který český fotbalista má doma tenhle pekáč buchet?

Autor: sjs

Za zdmi fitness center je jako doma. Manželka fotbalisty Milana Baroše, půvabná Tereza, se dokáže starat o domácnost, dva syny a ještě si najde čas jít si zacvičit. Sportování se pro ni stalo drogou a fanouškům na sociálních sítích paní Barošová pravidelně ukazuje, jaký má díky tomu pekáč buchet na břichu.

Tělo má samý sval a šlachu, přesto neztratila nic na své ženskosti. Tereza Barošová dobře ví, jak má cvičit, aby vypadala stále tak dobře a přitažlivě. Maminka synů Patrika a Mattea není typem fotbalové manželky, která by jen seděla doma nebo chodila po kavárnách, luxusních buticích a utrácela desítky tisíc korun.

Dokonalé tělo v plavkách
Dokonalé tělo v plavkách

Volné chvilky raději tráví ve společnosti trenérky a posilovacích strojů. Tělo má tak vypracovanější, než kdejaký prvoligový český fotbalista.

Právě se svým mužem, který ještě v šestatřiceti letech hraje za Baník Ostrava, chodí Tereza někdy i společně do fitness. Zatímco Milan na sobě maká, aby pomohl Baníku zachránit se v lize, paní Tereza to dělá hlavně kvůli sobě a dobrému pocitu...