Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Práce fyzioterapeuta Plíškové na Wimbledonu nevyšla: Pastrňák dostal padáka!

Autor: vba

Měl oficiální úlohu. Hokejista David Pastrňák (22) přijel na tenisový Wimbledon jako fyzioterapeut Kristýny Plíškové (26). Jenže ta vypadla už v 1. kole a dala »Pastovi« padáka!

Na lístek nemusel čekat frontu, Kristýna ho totiž vzala naoko jako člena jejího týmu. A Pastrňák si to v All England Clubu dost užíval! „Je to tu nádherný. Atmosféra a celý park jsou fakt super. Moc se mi tu líbí, skvělý zážitek,“ rozplýval se útočník Bostonu.

Sám válí v NHL, přesto ho rychlost bílého sportu zaskočila. „Ty jo, občas vůbec nešlo zareagovat. Byl to fofr, někdy jsem měl problémy to vůbec rozpoznat,“ povídal, když se snažil hlídat těsné auty. „A taky jsem byl nervózní. Obrovsky! Až mě to překvapilo,“ culil se »Pasta«.

Štěstí však Kristýně nepřinesl. Hned na začátku nejslavnějšího grandslamu totiž vypadla, když ve třech setech nestačila na Rumunku Dulgheru (4:6, 6:1, 2:6). „Asi fyzia vyhodím!“ zlehčovala nezdar Plíšková . „Během zápasu jsem ho slyšela. Sportu rozumí, má dobré názory. Ale nějak mi to nepomohlo...“ litovala.

Kristýna Plíšková vypadla v prvním kole londýnského turnaje.
Kristýna Plíšková vypadla v prvním kole londýnského turnaje.