Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Drsná nehoda Sagana před rozchodem s manželkou: Na dovolené sbíral vlastní zuby!

Autor: ps

Drželi to pěkně pod pokličkou, ale po tom, co se slovenský cyklista Peter Sagan (28) rozešel s manželkou Katarínou, vychází na povrch zajímavé a drsné informace. Loni po diskvalifikaci z Tour de France odjel s těhotnou ženou na dovolenou, kde přišel o několik zubů!

Srážka při spurtu v cílové rovince s  Markem Cavendishem rozpoutala před rokem po celém světě cyklistické peklo. Sagan byl z Tour velmi přísně vyloučen, jeho soupeř skončil po pádu se zlomenou lopatkou v nemocnici a nejtěžší etapový závod nedokončil.

Týdny respektive měsíce se rozebíralo, kdo za nebezpečnou situaci před cílem může. Sagan už to sledoval pěkně v teplíčku na jachtě v okolí Portofina. Tedy v Janovském zálivu, kam před mediální a cyklistickou přestřelkou utekl.

Staral se tam o svoji lásku, která už čekala malého prcka Marlona, ale smůla se mu nevyhnula ani na luxusní lodi pronajatou za šílených 560 tisíc eur na týden (14,4 milionu korun). Do doby, než vydal svoji autobiografii, o nehodě nikdo nevěděl.

„Když jsem šel do vířivky, která byla na palubě, přeletěl jsem přes ni. Dopadl jsem tvrdě tváří na opačnou stranu vany a vyrazil si oba přední zuby. Ty zuby, které přežily všechny pády z kola,“ pochlubil se Sagan nepříjemnou událostí. „Rozhodli jsme se tehdy, že to nikomu nepovíme,“ přiznal slavný Tourminátor.

Peter Sagan se s Katarínou oženil na podzim v roce 2015. O dva roky později společně přivedli na svět syna Marlona.
Peter Sagan se s Katarínou oženil na podzim v roce 2015. O dva roky později společně přivedli na svět syna Marlona.