Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zneužili Jágrovo jméno... A prodaly se pražské luxusní byty za desítky milionů!

Autor: pv

Byla to „zaručená“ zpráva. Hokejový miliardář Jaromír Jágr (46) si kupuje luxusní apartmán v novostavbě V Tower v Praze na Pankráci. Cena? Dvacet milionů korun! Zajímavá zpráva se šířila Českem, ale pravda byla jiná. Jméno hokejové legendy bylo zneužito.

Vybrali si hnízdečko lásky. Podle českých médií se měl Jágr s partnerkou Veronikou Kopřivovou před dvěma lety nastěhovat do věžáku pro milionáře, který se jmenuje V Tower.

„Větší luxus totiž nejen v Praze (a možná v celé Evropě) prostě nenajdete. Do bytu Jaromír investoval 20 milionů, což znamená, že si koupil byt v patře, ze kterého neuvidí na Pražský hrad. Jágrův byt bude mít cca 120 metrů čtverečních,“ psal dva roky zpět server Extra.cz.

Skutečnost ovšem byla jiná, jméno slavného hokejisty bylo zneužito. „Citovali obeznámený zdroj, ale ve skutečnosti šlo jen o testovací balonek vypuštěný mezi nejbohatší Čechy. A ten zafungoval. Na konci tiché pošty byl tucet nových zájemců,“ uvedl nyní magazín Forbes v listopadovém vydání.

Jágr měl štěstí, že do koupě bytu neinvestoval. Stavba v Praze na Pankráci měla být hotová už před rokem, ale stále na ní probíhají práce kvůli finančním problémům developera. Boháči tak netrpělivě čekají na nastěhování.

Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou Kopřivovou na slavnostním obědě
Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou Kopřivovou na slavnostním obědě

 

Témata:  NHLdůmbytJágrhokejVIPsport Hokej na Heureka.cz