Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ostuda po celém světě: Opilí curleři nemohli stát, vzteky lámali košťata!

Autor: as

Kdepak, není malých sportů! Když se to uchopí za správný konec, i my můžeme být slavní. To si nejspíš řekli elitní kanadští curleři a nebývale se proslavili po celém světě. V baru se zlili jako mužici a ztropili nebetyčnou ostudu...

Kvůli extrémní opilosti se nedokázali udržet na nohou, jeden z hráčů dokonce ani nebyl schopen vstoupit na led. Sprostě nadávali všem kolem, ve vzteku lámali svá košťata. A soupeřům v šatně rozkopali věci.

Pozor, nešlo o hospodské povaleče na bezvýznamném pouťáku. Takto se choval na turnaji prestižní Světové curlingové tour čtyřlístek elitních kanadských curlerů na čele s olympijským šampionem Ryanem Frym (40)!

Kanadští curleři to v baru pořádně rozjeli. Vypili více než 40 piv a několik panáků.
Kanadští curleři to v baru pořádně rozjeli. Vypili více než 40 piv a několik panáků.

„Byli úplně namol. Ostatní soutěžící s nimi odmítali hrát,“ řekl manažer turnaje. Pořadatelé neměli na výběr a elitní tým Fry, Koe, Schille, Kidby z turnaje vykopli.

„Všem se velice omlouváme, ztratili jsme nad sebou kontrolu. Nechtěli jsme nikoho urazit, bohužel je to důsledek našeho chybného rozhodnutí,“ věděl Fry, že jít před nedělním programem s parťáky do baru byla pěkná blbost.

Společně prý dali přes čtyřicet piv a několik rund panáků... „Chceme všechny ujistit, že už se to nikdy nebude opakovat,“ přidal. Teď jde o to, jestli ty výtečníky ještě někdy na nějaký turnaj pozvou...