Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svlečená Plíšková sexy jako nikdy dřív! Co za tyhle fotky chtěla?

Autor: Patrik El-Talabáni

Dřív se fotila nahá se svým dvojčetem, ale teprve tentokrát zůstane pusa otevřená dokořán. Tenistka Karolína Plíšková (26) má vlastní kalendář, je zatraceně sexy.

Pokaždé si sice na sobě nějakou část oblečení ponechala, ale při pohledu obrázky mohou jejímu manželovi a manažerovi Michalu Hrdličkovi (29) pánové závidět. „Pro každého je sexy něco jiného, ale podle mě jde o její nejosobnější a v některých případech i nejintimnější fotky,“ přemítal Ondřej Pýcha (43), který Karolínu v kalendáři zvěčnil.

„Spíš mi přijde zajímavé, že některé fotky, které tolik sexy nejsou, Karolína nechtěla pustit. A poté jsem z pohledu chlapa čekal, že s jinými může mít problém, ale naopak se jí líbily,“ doplnil.

Karolína Plíšková odhodila na focení vše, vzala si jen boxerky manžela Hrdličky...
Karolína Plíšková odhodila na focení vše, vzala si jen boxerky manžela Hrdličky...

Vyzrála

Focení začalo v americkém Indian Wells a pokračovalo během sezony v Monaku a Praze. Snímky z první destinace se sice nepoužily, ale i tak se kalendář povedl na výbornou.

„Karolína zraje nejen na kurtu. Navíc je profík a má parametry jako topmodelky. Fotograf by musel být hodně špatný nebo se mu musela roztřást kolena, aby to pokazil,“ tvrdil Pýcha.

S Plíškovou spolupracuje už tři roky, přesto jej Kája stále dokáže překvapit. „Chtěla totiž fotit i během turnaje v Moskvě na konci sezony, kdy jí šlo o všechno. Hodně jsem se divil, že pro Karolínu to funguje jako mentální relax,“ prohlásil Pýcha.

Pro dobrou věc

Ne, Karolína opravdu nenafotila sexy kalendář jen proto, aby lidé věděli, jaký je zrovna den. Tenistka hlavně chtěla, aby výtěžek zamířil do jejího nadačního fondu, díky kterému pomáhá ostatním ostatním.

Lidé si jej už mohou koupit, v pondělí byl totiž pokřtěn za účasti hokejové legendy Dominika Haška nebo fotbalového showmana Petra Švancary . Peníze mohou pomoct třeba 101letým dvojčatům trpícím Alzheimerovou chorobou Antonii a Aloisii, s nimiž se Karolína setkala se svým dvojčetem Kristýnou.

Celý incident Plíškové: nejdřív chyba sudích, pak mlácení raketou
Video se připravuje ...