Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poprvé veřejně spolu! Plekanec válel za Kladno, Šafářová fandila

Autor: kvč

Hvězdný pár se poprvé objevil na veřejnosti. Hokejista Tomáš Plekanec poprvé od návratu za zámoří nastoupil za Kladno, klub Jaromíra Jágra. Jeho přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová, nechyběla v hledišti a svému partnerovi držela palce. Určitě už ale čeká, až Plekanec navlékne dres ´její´ Komety Brno.

Plekanec po prvním zápase za Kladno: Budeme se ještě zlepšovat. Kdy nastoupí za Kometu?
Video se připravuje ...

36letý hokejista, který má na kontě tisícovku zápasů v dresu Montrealu Canadiens, skončil v zámořské NHL na začátku listopadu. Po necelém měsíci poprvé nastoupil v novém působišti, kterým se stal tým Jaromíra Jágra , Rytíři Kladno. V zápase první hokejové ligy proti Litoměřicím (4:2) se mu dařilo, ve druhé třetině parádně vymetl šibenici. Hned v premiérovém startu si tedy připsal gól a rozradostnil tak svoji drahou polovičku.

Úspěšná tenistka Lucie Šafářová po lednovém Australian Open ukončí aktivní kariéru, bude tak mít o dost víc času na to, aby svého milého chodila podporovat. Rodačku z Brna může těšit, že jej bude mít nablízku, Plekanec má totiž vyřízené střídavé starty do brněnské Komety, úřadujících šampionů Tipsport Extraligy.

Tomáše Plekance podpořila v Kladně i jeho přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová
Tomáše Plekance podpořila v Kladně i jeho přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová