Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oranžová láska. Voráček s přítelkyní zářili štěstím. Gudas jako táta roku!

Autor: kre

S touhle ženou dokáže nemožné! Útočník Philadelphie Jakub Voráček (29) před mačem pod širým nebem skotačil s láskou Markétou a pak vyřídil Pittsburgh! Před speciálním mačem ale zářli také ostatní členové české kolonie v týmu Flyers!

Ještě než propukla očekávaná bitva, kterou na stadionu Lincoln Financial Field sledovalo 69 620 fanoušků, měli hokejisté obou klubů čas na své nejbližší.

A tak si na ledě mohl Radko Gudas hrát s dcerou Leontýnkou (3) a synem Kvídem (1) a opodál dováděla jeho sestra Karolína, manželka brankáře Michala Neuvirtha , s maličkou Emily (1). Vše ruku v ruce zamilovaně sledovali Jakub s Markétou.

Je vidět, že Jakub Voráček s partnerkou Markétou v tom stále jsou až po uši
Je vidět, že Jakub Voráček s partnerkou Markétou v tom stále jsou až po uši

Na Voráčka (má už syna Jakuba s Američankou Nicole) měly tyhle láskyplné chvilky blahodárný vliv. Gólem a dvěma přihrávkami pomohl Letcům k výhře 4:3 v prodloužení a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Jeho tým přitom prohrával už 1:3.

„Abych byl upřímný, už jsem nevěřil, že ještě vyhrajeme,“ přiznal Voráček, který svou šestnáctou brankou sezony vyrovnal 20 sekund před koncem třetí třetiny.