Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kvitová se blyštila na fotbale: Prsten za milion a outfit za 160 tisíc

Autor: nem

To se ví, že na fotbal do Edenu nemůžete přijít jako husopaska. V záplatované haleně po pratetě, se síťovkou a se stoletou špínou za nehty. A Petra Kvitová (28) je dáma znalá velkého světa.

Stále ještě nezadaná tenisová slečna se zjevila na ligovém mači Slavie se Slováckem (4:0) se šperkem za milion korun na prsteníčku a s kabelkou za 25 000 kaček v ruce.

„Nakupování mě vždycky rozesměje,“ napsala sympaťačka Petra k libůstce na své levačce, kterou ji měl před dvěma roky pořezat obžalovaný lotr Žondra. Propletla se ochozem do VIP sektoru a vesele koketně tam poklábosila s členem dozorčí rady klubu Martinem Krobem.

GALERIE | Podívejte se, co vše a za kolik měla Kvitová na sobě!

Petra Kvitová se na zápas Slavie luxusně ohákla!
Petra Kvitová se na zápas Slavie luxusně ohákla!

Viděla, jak dole pod ní Škoda z penalty málem vykolejil vlak na trati za stadionem, ale nakonec se kochala drtivým vítězstvím svých miláčků.

„Slavii jsem začala fandit jako malá holka,“ prozradila na sebe aktuální trojka světového žebříčku Petra. To ještě tahala po Fulneku kačera a cvrnkala s kluky ze sousedství kuličky.

Dnes má na kontě 680 milionů korun vydělaných na turnajích a kvartýr jako klícka v Monte Carlu. Tak co by brouzdala po Vršovicích v »bižu« z holešovické tržnice, že jo.