Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Salova (†28) tragédie pokračuje: po třech měsících smutku zemřel jeho otec

Autor: kvč

Řada nešťastných příhod kolem rodiny Salových nekončí. Pouhé tři měsíce poté, co bylo nalezeno tělo tragicky zesnulého fotbalisty Emiliana Saly, zemřel i jeho otec. Horaciu Salovi (†58) se stala osudnou náhlá srdeční příhoda.

Salův otec zemřel v posteli ve svém domě v argentinském městě Progreso. Podle zpráv z jeho okolí byl od tragického úmrtí potomka, který zemřel při pádu letadla z Nantes do Cardiffu, neustále zarmoucen. "Nedokázal se přes to přenést," řekl tamní politik Julio Muller.

Ten potvrdil, že k Salově domu byli přivoláni lékaři, bohužel jej ale nedokázali zachránit. "Rok 2019 naše město nepřestává zaplavovat šokujícími událostmi. Manželka pana Saly mi volala už v pět ráno, velmi znepokojená. Když jsem dorazil k nim domů, doktoři už byli na místě, on už ale bohužel byl mrtvý," konstatoval Muller pro rádio La Red.

Po 58letém Horaciovi, bývalém řidiči nákladního vozu, zbyl syn Dario a dcera Romina. Ve městě Progreso žil se svou novou partnerkou Carinou, s Emilianovou matkou Mercedes už několik let nebyl. Ti všichni teď pouhé tři měsíce po tragické smrti Emiliana musí přijmout druhou bolestivou novinu.

Otec tragicky zesnulého útočníka Emiliana Saly (†28) zemřel na infarkt tři měsíce po svém synovi
Otec tragicky zesnulého útočníka Emiliana Saly (†28) zemřel na infarkt tři měsíce po svém synovi