Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prsatá hvězda z finále LM zase chtěla na hřiště! Další pokus ale dopadl hůř

Autor: vma

Kinsey Wolanská, která narušila červnové finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem, nachystala se svým přítelem Vitalijem Zdoroveckým další akci. Úmysl obdařené modelky vniknout na hrací plochu při finále Copa América ale překazili pořadatelé a pár skončil za mřížemi. 

„Uznávám, že Copa América vyhrála. Ale zažili jsme dobrodružství, které za to stálo,“ napsala na instagramový profil modelka a „influencerka“ Kinsey Wolanská.

22letá Ruska a její ukrajinský přítel, youtuber Vitalij Zdoroveckij, evidentně nemají po finále Ligy mistrů dost a chystali další invazi na trávník. Po madridském Wanda Metropolitano si vybrali ještě slavnější stadion – Maracaná. A nedělní finále Copa América mezi Brazílií a Peru.

„Do Brazílie jsme letěli v převleku, dostali jsme se až na naše místa, ale pak dostal Vitalij na zadek od dvaceti chlápků z ochranky,“ popsala incident Wolanská.

Kinsey Wolanská měla se svým přítelem v plánu přerušit další velké fotbalové finále, tentokrát je včas zastavila ochranka
Kinsey Wolanská měla se svým přítelem v plánu přerušit další velké fotbalové finále, tentokrát je včas zastavila ochranka

Páreček skončil ve vazbě, Brazilci je ale nedrželi příliš dlouho. Už v pondělí večer brazilského času si užívali místní kuchyni a pozornost, kterou vyvolali.

Dvojice se svými kousky snaží získat dosah na sociálních sítích. Před finále Ligy mistrů měla Wolanská na instagramovém profilu 250 tisíc sledujících. Poté, co narušila zápas ve velmi odvážných plavkách, zvýšil se jejich počet na dva miliony. Aktuálně už má přes tři miliony followerů.

Zdoroveckij, bývalý pornoherec, který natáčí „pranková“ videa, má na serveru YouTube dokonce přes deset milionů odběratelů. Když Wolanská v červnu prchala pořadatelům po trávníku v Madridu, křičel do kamery v přímém přenosu „To je moje holka!“

Marketingové agentury tehdy odhadly cenu času, kterou modelka scénou zabrala na 4 miliony dolarů (v přepočtu 90 milionů korun). Pokuty a tresty, které za svá představení platí, jsou v porovnání s tím až směšně nízké. Za incident v Madridu platila 15 tisíc liber (425 tisíc korun).

Prsatá výtržnice na finále Ligy mistrů: Běh po hřišti za téměř 100 milionů korun!
Video se připravuje ...