Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

NHL v Praze a Jágr nikde. Raději okukoval neposedný dekolt slavné zpěvačky!

Autor: ris

Cirkus NHL v Praze, Jaromír Jágr (47) u toho ale nebyl! Zatímco ve Vysočanech válel jeho bývalý tým Philadelphia Flyers, za nějž na ledě propotil ribano kapitán nároďáku Jakub Voráček (30), »Džegr« místo do O2 Areny zamířil do Lucerny, kde obdivoval hluboký dekolt popové hvězdy Sandry (57), která nezaujala jen zpěvem, ale také rafinovaným odvážným kostýmkem.

Pro německou zpěvačku měl geniální hokejista vždycky slabost. Hity jako Maria Magdalena, In The Heat Of The Night, či Everlasting Love ho dokážou dostat do varu, což ukázal i ve slavném koncertním sálu uprostřed Václavského náměstí! 

Před vystoupením dámy, jež vyhrála hitparádu v jednadvaceti zemích a prodala 30 milionů alb, usedl do první řady, aby měl hned u pódia sexy ikonu 80. let jako na dlani. Když se Sandřina show blížila ke konci, prosmýkl se s promotérem akce Petrem Větrovským do zákulisí, aby své múze před vyprodaným hledištěm předal ohromující puget květin!

V sobotu Sandra od 19 hodin vystoupí ve sportovní hale v Příbrami, kam Jágr bude dost možná pelášit přímo z extraligy. Jeho Kladno hostí od 15 hodin Liberec.

Rafinovaný kostýmek zpěvačky Sandry dostal Jágra do varu
Rafinovaný kostýmek zpěvačky Sandry dostal Jágra do varu

 

Témata:  zpěvprsasexySandraJágrsporthokejVIPsport Hokej na Heureka.cz