Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hokejový milionář Hertl si staví luxusní dům. Tady bude bydlet se sexy Anetou!

Autor: pv

Je jedním z nejlepších českých hráčů v NHL. Tomáš Hertl (25) je klíčovým útočníkem San Jose Sharks. I proto s ním klub loni podepsal čtyřletou smlouvu, díky které si celkem vydělá 22,5 milionu dolarů (518 milionů korun). V Kalifornii si tak pořídil krásný dům. Luxusní sídlo si nechává postavit i v rodné Praze, kde bude trávit letní dovolenou.

Hned jak podepsal tučný kontrakt, rozhodl se Hertl investovat. Koupil si dům v Kalifornii, kde bydlí s manželkou Anetou největší část roku, a pak taky vložil peníze do pozemku v Újezdu u Průhonic na Praze 4.

Tomáš Hertl odpočívá na lavičce v projektu, kde bude bydlet s manželkou Anetou
Tomáš Hertl odpočívá na lavičce v projektu, kde bude bydlet s manželkou Anetou

„Tomáš si pořídil krásný pozemek a staví na něm ještě krásnější dům. Při výběru materiálů a typu domu s ním spolupracoval náš tým odborníků, který se snažil splnit veškerá standardní i méně standardní přání k vysněnému domovu,“ stojí na stránkách prodejce Tempus Development.

A kolik přibližně bydlení kousek od Průhonic stojí? Dům 5+KK o rozloze 188 m2 na pozemku 503 m2 se prodává přibližně kolem 17 milionů korun. Pro českého hokejistu to tedy není žádná velká rána.