Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je jejich SVĚT! Jak a s kým žijí MMA zápasníci Karlos Vémola a Attila Végh?

Autor: pv

Milují drahé a rychlé vozy, žijí v luxusních domech a mají sexy partnerky, které jsou navíc obě těhotné! Nahlédněte do života MMA zápasníků Karlose Vémoly a Attily Végha před jejich sobotní velkou bitvou ve vyprodané pražské O2 aréně. Turnaj Oktagon 15 sledujte v přímém přenosu na O2 TV Sport.

Přítelkyně Karlose Vémoly Lela si rovněž užila svátek zamilovaných
Přítelkyně Karlose Vémoly Lela si rovněž užila svátek zamilovaných

KARLOS VÉMOLA

Partnerka

Sexy Lela a Terminátor KarlosFoto Michal Beránek (deník Sport)

Český zápasník už před dva roky chodí se slovenskou playmate Lelou Ceterovou . Už za několik týdnů se jim narodí dcera, která dostane jméno po mamince nebo se bude jmenovat Lili. „To je v režii, Lely, jaké dostane malé jméno,“ smál se Vémola , který má slabost pro ženy typu Pamely Anderson . A právě taková jeho Lela je.

Auta

Luxusní sporťák, který patří zápasníkovi MMA Karlosi VémoloviFoto Blesk: Daniel Černovský

Nejčastěji jezdí svým černým Fordem Mustangem GT s SPZ UFC FI6HT. V garáži mu hodně místa zabírá i obří černý Hummer nebo BMW X6 a BMW M6. Po výhře nad Petrem Ondrušem si koupil Bentley Continental GT. „Auta střídám jak ženský,“ vtipkoval Vémola ještě před vztahem s Lelou.

Dům

Vítejte ve Vémolandu! Karlos s Lelou ukázali svoje luxusní sídlo
Video se připravuje ...

Nedávno si pořídil velkou rezidenci u Prahy obehnanou vysokou zdí. V domě chová krokodýla nebo žraloky. Do venkovního bazénu si je ale nepouští. V budoucnu by si chtěl pořídit na zahradu i vysněné zvíře – lva. „Lvi, žerou první,“ nechává se často slyšet český bijec. 

ATTILA VÉGH

Partnerka

Attila Végh pózuje pro Blesk se svojí půvabnou manželkou NatáliíFoto Martin Sekanina (Blesk)

Loni si vzal blondýnku Natália Indrichovičovou, která má stejně jako Vémolova Lela silikonové vnady. „Moje Natálka má rovněž umělá prsa. Ať se cítí dobře, když se jí to líbí. Nemůžu změnit, jaká je, a mně to vyhovuje,“ prozradil Végh a stejně jako jeho rival se brzy stane otcem. Žena mu navíc pomáhá i s byznysem. Attila má totiž vlastní kolekci oblečení.

Auta

Oblíbený sporťák VéghaFoto instagram.com

Slovenský zápasník si potrpí na značku Mercedes-Benz. Nejčastěji využívá bílé žihadlo se stříbrnou trojcípou hvězdou na přední masce. Když potřebuje naložit více věcí a lidi ze svého týmu, tak od stejného výrobce používá i dodávku. Někdy si klidně od svého otce půjčí i obyčejný užitkový vůz renault.

Dům

Végh u svého bazénu v TrnavěFoto instagram.com

Rodák z Gabčíkova se kvůli manželce přestěhoval do Trnavy, kde si koupil rozestavěný dům a nechal ho dostavět. Podobně jako Vémola má před sídlem obří bazén a pozemek obehnaný vysokou zdí. Exotická zvířata u něj doma ale nehledejte. „Celý dům zařizovala Natálie,“ chválil zápasník manželku.

Bijec Karlos Vémola o těhotné sexy přítelkyni Lele: Zanedbávám ji!
Video se připravuje ...