Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fotbalový kanonýr Koller: S Hedvikou jsme se rozvedli! U koho budou dcery?

Autor: Jan Rochovanský, Markéta Reinischová

Oslavil svobodu! Slavný fotbalový kanonýr Jan Koller (46) má po rozvodu s manželkou Hedvikou, a tak vyrazil s mladou přítelkyní do Londýna. Věnovat se částečně může také dětem, které získal do střídavé péče.

O tom, že je patnáctileté manželství v troskách, se začalo šuškat v květnu. To vytáhlý » Dino « vyrazil podpořit hokejový nároďák na šampionát na Slovensko. Tribunu ale neokupoval s blonďatou Hedvikou, nýbrž s mladou, tmavovlasou kráskou Zuzanou! Mnohé fandy proto nepřekvapilo, když pak Blesku přiznal: „Rozvádíme se!“

A nyní, půl roku po odhalení, je nejlepší střelec v historii české reprezentace (55 gólů), konečně svobodný. „Teprve nedávno se všechno vyřešilo, takže už jsem rozvedený,“ ulevil si bývalý šutér během víkendové návštěvy anglické metropole, kam letěl k charitativnímu hokejovému utkání spojeného s oslavou 30. výročí Sametové revoluce. Společnost mu tam dělala právě Hedvičina »náhradnice«.

Hedvika Kollerová je se svým manželem Janem v rozvodovém řízení
Hedvika Kollerová je se svým manželem Janem v rozvodovém řízení

A jaké vůbec bylo rozvodové stání? Koller se s ženou, kterou »přebral« kolegovi Pavlu Horváthovi , předem dohodl na rozdělení majetku i výchově jejich dvou dcer, Hedviky (16) a Kateřiny (11). „Děti máme ve střídavé péči, vždy jsou týden v Monaku, dva týdny jsme v Česku,“ řekl holohlavý velikán.

Hlavně kvůli ratolestem se snaží se svou »ex« co nejlépe vycházet. „Náš vztah je normální,“ dodal Honza, jenž si během své bohaté kariéry vydělával na chleba ve Spartě, Lokerenu, Anderlechtu, Dortmundu, Norimberku, Samaře, Cannes či již zmíněném Monaku, kde má stále své království.

Jan Koller v České uličce: Žije na střídačku v Monaku a v Praze
Video se připravuje ...