Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Reakce Hantuchové na noc s Jágrem: Ostrá smeč! Mluví tohle za vše?

Autor: ris

Pondělí, noční Praha, teplota hraničící s mrazem… Hokejistovi Jaromíru Jágrovi (47) s půvabnou tenistkou Danielou Hantuchovou (36) ale na botelu Admirál zima nebyla! Jak informoval web expres.cz povídali si společně až do časného rána. A oči měli jen pro sebe. Co na to slavná Slovenka?

I když se světem médií má coby komentátorka několika sportovních televizních stanic bohaté zkušenosti, tentokrát se jako úplná profesionálka nezachovala. Spíš naopak! Byla skoupá na slovo.

Náš redaktor se tenistce ve středu dopoledne dovolal: „Dobrý den, u telefonu redakce Blesku…“ Píp, píp, píp… Než stačil vznést jakýkoliv dotaz, Hantuchová zavěsila. Jakoby na síti právě zabila míč drsnou smečí.

Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová praštila s profesionálním tenisem před dvěma lety. Momentálně pracuje pro televizní společnosti jako expert!
Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová praštila s profesionálním tenisem před dvěma lety. Momentálně pracuje pro televizní společnosti jako expert!

Co ji dopálilo? Možná to, jak je s Jaromírem fotografové expres.cz vyhmátli. Daniela si totiž vlastní soukromí dlouhodobě úzkostlivě střeží. Přestože její náručí prošli fešáci jako tenisté Feliciano López, Simon Bolelli či nizozemská fotbalová legenda Wesley Sneijder, nikdy o nikom neřekla ani slabiku!

Teď trávila noc s nejlepším hokejistou české historie, což podle záběrů webu expres.cz nemohla popřít. A kdoví, možná právě s urostlým Jaromírem bezprostředně po bleskovém hovoru žhavila drát a ptala se, jak to mezi nimi vlastně je?

Měla totiž obsazeno.