Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drsný trénink! Součkův parťák sejmul manželku: Ten míč jsem musel získat

Autor: brm

V temné době koronavirové pandemie, kdy prakticky celý sportovní svět stojí, si lidé krátí dlouhou chvíli řadou různých výzev či her s blízkými. Nejinak tomu je u spoluhráče Tomáše Součka z West Hamu Jacka Wilshera. Ten využil slunného počasí a s manželkou si vyrazil zakopat. Hrátky ale skončily trochu nečekaně.

Záložník Jack Wilshere nastoupil za West Ham naposledy 19. října minulého roku proti Evertonu (0:2). Od té doby kvůli zranění třísel neodehrál ani minutu. Zdá se ale, že nyní v době, kdy Premier League, stejně jako většina sportovních akcí po celém světě, nuceně stojí kvůli pandemii COVID-19, se anglický středopolař dává dohromady.

Neodolal, využil slunného počasí a vyšel si zakopat se svou manželkou Andriani, které chtěl ukázat své schopnosti. Na videu, které Wilshere zveřejnil na Instagramu, střídá klička kličku, padly i „jesličky“, ale několik pokusů o „housle“ mu manželka vykryla.

No a pak to přišlo. Záznam končí tím, jak spoluhráč českého záložníka Tomáše Součka skluzem svou partnerku doslova sestřelil k zemi. „Frustrace z izolace se projevila, ale abych byl férový, byl tam míč, který jsem musel získat. Miluji tě, Adriani,“ připsal pod video Wilshere.

Pozitivní je, že situaci brala s humorem i Angličanova manželka, která se incidentu smála.  

Záložník West Hamu Jack Wilshere si zahrál fotbálek se svou manželkou Adriani. Hrátky skončili trochu nečekaně
Záložník West Hamu Jack Wilshere si zahrál fotbálek se svou manželkou Adriani. Hrátky skončili trochu nečekaně