Autor: ija
3.4.2020 • 17:29

Sportovci na sítích: umělec Northug, Kreuzigerův ďábel a svalovec Ronaldo

Vstoupit do diskuse
0

Není vyhnutí! Koronavirus ovlivňuje i to, co sportovci ze svých životů sdílí na sociálních sítích. Z většiny z nich se v době nucené nečinnosti stali vzorní taťkové od rodin, nadšení domácí cvičenci… Anebo umělci! Bývalý lyžař Petter Northug si zpestřil karanténu nazpíváním songu All By Myself s vtipným textem, a už druhý den se mohl pochlubit milionem zhlédnutí. Nostalgii z toho, že časy, kdy býval šampionem, jsou pryč, může výstřední Nor hodit za hlavu. Možná ho čeká pěvecká kariéra.



 „Když jsem byl mladý, byl jsem lyžařský šampion. Ty dny jsou pryč. Teď jsem sám, žádné dívky mi na dveře neklepou,“ zpívá tklivě Northug. Píseň pokračuje tím, že vymění zlaté medaile za toaletní papír. Klip měl obří úspěch a někdejší lyžařský suverén se mohl pochlubit dortem s nápisem MILION ZHLÉDNUTÍ. Inu, je to borec!

Karanténu řeší každý po svém. Australský pilot F1 Daniel Ricciardo přidal selfíčko, na němž pózuje se stádem ovcí. „Jediní návštěvníci, kteří teď ke mně smějí,“ připsal.

Fotbalista Cristiano Ronaldo nabádá fanoušky, aby zůstali doma v bezpečí, a že jim jde příkladem, dokumentuje na fotce z obýváku se třemi z jeho čtyř dětí. Hned vzápětí ale dává najevo, že ani doma nezahálí. Fotka z posilovny, která ukazuje jeho neuvěřitelný „pekáč buchet“, to dokládá.

Rodině se věnoval i cyklista Roman Kreuziger, tedy alespoň do doby, než nastoupil do virtuálního cyklistického závodu. Sdílel fotku své téměř tříleté dcery Aničky, jak se zrovna učí jezdit na kole. „Malý ďábel,“ říká o ní pyšný táta.

Barbora Krejčíková se v karanténě vrhla na zahradničení.
Barbora Krejčíková se v karanténě vrhla na zahradničení.

Téma karantény otevřela i olympijská medailistka v rychlobruslení Karolína Erbanová, která se nyní věnuje hokeji. Přišla s radou „vezměte věci, co máte rádi, a zkombinujte je.“ Na fotce pak ukázala svou oblíbenou kombinaci: plzeňské pivo a hokejovou branku.

Lyžařská kráska Lindsey Vonnová přidala další ze série domácích cvičení se svým hokejovým snoubencem P. K. Subbanem. A jde jim to náramně! Tomu se říká sexy karanténa!

Z nákazy koronavirem se úspěšně zotavil bývalý mistr světa v boxu Lukáš Konečný. Konečně může ven a ukázal se samozřejmě s rouškou. „Stylová, od maminky, děkuju,“ připsal k fotografii, kde mu obličej kryje rouška s obrázkem boxerských rukavic.  Prostě něco jako: jsem boxer, bacha na mě!


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}