Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příběh nádherné Báry, nové lásky kanonýra Vrány: Našli ji v obchoďáku!

Autor: ris

NHL sice musel hodit za hlavu, během nečekaných prázdnin má ale český reprezentant a opora Washingtonu Capitals Jakub Vrána (24) jen příjemné starosti. Místo hokejky si doma hýčká svůj nový objev – půvabnou Barboru Uhrovou (26)!

180 cm dokonalosti z Brna, to je modelka, jež ve své branži spolupracuje s těmi nejlepšími a při módních přehlídkách se jí klaní fajnšmekři v Miláně, Paříži, New Yorku i Singapuru. „Stanovte si cíle a jděte za nimi. Je potřeba tvrdá práce a i trochu štěstí,“ prozradila svůj recept na úspěch na webu core-management.eu.

Mladá dáma s očima šelmy ví, o čem mluví. Sama se v šestnácti letech dostala k modelingu náhodou, když uhranula agenta přímo v jednom pražském nákupním centru, kde zrovna korzovala se svými rodiči. Slovo dalo slovo a… Dnes, o deset let později, Bára fotí pro světové značky jako Gucci, Red Valentino, Vogue, Salvatore Ferragamo a mnoho dalších.

Modelka s dokonalou postavou Barbora Uhrová umí zaujmout
Modelka s dokonalou postavou Barbora Uhrová umí zaujmout

Otevřel se jí svět, ve kterém si libuje. Miluje poznávání nových krajin i lidí, dobré i zdravé jídlo a čokoládu! Považuje se za normální, citlivou a společenskou dívku. Život si nedokáže představit bez lásky a řídí se radou milovaných rodičů: „Umět se radovat z každé maličkosti.“

I když pochází z města pod Špilberkem, učarovala jí Praha. „Ani nemohu popsat, proč ji tak miluji. Pokaždé je v ní jedinečná atmosféra.  Prostě magické místo,“ vyprávěla. A teď si ve stověžaté matičce našla možná životního partnera, s nímž během koronavirové pandemie tráví času, kolik jen jde!

Milovnice lyžování a golfu totiž nedá na rodinné zázemí dopustit. Také proto, že se děsí jedné věci. „Být na stará kolena sama.“