Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šok před olympiádou: Šéfovi F1 unesli v Brazílii tchyni, chtějí miliardu!

Autor: ps

Olympijské hry v brazilském Riu jsou za dveřmi (začínají příští pátek) a je čeho se bát! Důkazem je únos tchyně šéfa formule 1 Bernieho Ecclestona (85). A přesně tohle byl důvod, proč se většina tenistů a golfistů z bojů pod pěti kruhy omluvila.

Aparecida Schunck, matka Ecclestonovy mladé manželky Fabiany Flosi (39), byla neznámými pachateli unesena ve městě Sao Paulo. Policie se zatím k případu nevyjádřila a nemůže tuto informaci, se kterou přišla brazilská média, potvrdit. Jisté je, že Bernieho tchyně se pohřešuje od pátku a kriminálníci žádají výkupné ve výši přes miliardu korun!

To by pro Ecclestona nebyl nijak velký zásah do majetku, protože ten se odhaduje na 3,1 miliardy dolarů (asi 76 miliard korun), což ho řadí mezi nejmocnější lidi ve sportovní sféře.

V roce 2012 si vzal mladou Brazilku, kterou si odstěhoval do Anglie. Žijí spolu v obrovském londýnském paláci, ale rodina z manželčiny strany zůstala v Jižní Americe. Tam jsou únosy běžné, třeba jen za pár stovek dolarů. Brazílie se v současné době navíc zmítá ve středu nejhorší hospodářské krize století.

Promotér formule 1 Bernie Ecclestone vzbudil zařazením závodu do Ázerbajdžánu velký rozruch
Promotér formule 1 Bernie Ecclestone vzbudil zařazením závodu do Ázerbajdžánu velký rozruch