30. prosince 2011 • 11:26

Souboj šampionů: Doktor versus Změlík

Autor: sam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj olympijských vítězů Martina Doktora a Roberta Změlíka ozdobí vyhlášení ankety Kanoista roku 2011, které se koná ve středu 4. ledna 2012 v pražském hotelu Pyramida.



Martin Doktor (vpravo) a Libor Dvořák sledují závod na mistrovství světa v rychlostní kanoistice v Szegedu.
Martin Doktor (vpravo) a Libor Dvořák sledují závod na mistrovství světa v rychlostní kanoistice v Szegedu.
Kanoistický šampion z Atlanty 1996 a vítěz desetiboje z Barcelony 1992 se utkají na pádlovacím trenažéru, který pořadatelé speciálně pro tuto akci dopraví z Dánska a jejich klání, stejně jako mezičasy a rozestupy budou promítat na velkém plátně. Doktorovi se Změlíkem by měl sekundovat nejlepší český kajakář na sprinterské trati 200 metrů Filip Šváb, jenž bude na jaře příštího roku bojovat o účastnické místo na olympijských hrách v Londýně 2012.

„Jde o unikátní projekt, který se při vyhlášení Kanoisty roku uskuteční v Česku vůbec poprvé. Věřím, že to bude nevšední a atraktivní zpestření již tak zajímavého večera,“ míní Jan Boháč, šéf sekce rychlostní kanoistiky Českého svazu kanoistů.

Sekce rychlostní kanoistiky ocení nejlepší závodníky v sedmi kategoriích: Posádka roku, Kajakář roku, Kanoista roku, Kajakářka roku, Junior/ka roku, Trenér mládeže roku, Trenér dospělých roku.

Pořadatelé připravili pro účastníky večera ještě jednu „lahůdku“. Hudebně ho oživí Eva Emingerová, přední česká jazzová zpěvačka, „shodou okolností“ maminka nejlepšího juniorského kajakáře a mistra světa Josefa Dostála.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud