16. ledna 2013 • 21:19

Teplice posilují, přijde Konžan Litsingi. Působil v Maďarsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Teplic zřejmě posílí konžský ofenzivní hráč Francis Litsingi z maďarského Kecskemétu. Severočeši na své internetové stránce informovali o tom, že s nimi trénuje, web Kecskemétu už hovoří o uzavřeném přestupu. Šestadvacetiletého fotbalistu si v Maďarsku vyhlédl kouč Zdeněk Ščasný, který v roce 2011 vedl Debrecín.



"Oba týmy se dohodly na přestupu, hráč podstoupil lékařské vyšetření," uvedl maďarský klub. Roli v přestupu podle něj hrála i Litsingiho končící smlouva. "V dané situaci byla nabídka Teplic výborná," uvedl.

Teplice zatím potvrdily jen to, že se Litsingi připojil k jejich týmu, který je na soustředění v Německu. Neupřesnily, zda jde o přestup, nebo jen o testy.

Nevysoký ofenzivní hráč vyrostl v Kongu, ale do Evropy zamířil až po zastávce v kamerunské lize, kde dal za sezonu 15 gólů. V roce 2008 odešel do maďarské Újpešti, odkud přešel v roce 2010 do Kecskemétu. V Maďarsku odehrál 113 ligových zápasů, v nichž si připsal 27 gólů.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud