30. ledna 2015 • 13:33

Slavia ulovila Maďara z AC Milán. Tamás k nám hodně chtěl, říká Beránek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia získala vytouženou posilu do obrany. Zatím na půlroční hostování s opcí na přestup přichází maďarský levý bek Krisztián Tamás, který patří italskému AC Milán. Podle vyjádření Slavie přesunu hodně pomohl i sám hráč.



„Domluvili jsme s AC Milán, hráčem i agentem. Můžu potvrdit, že jsme Krisztiána Tamáse získali na půlroční hostování s následnou opcí na přestup a tříletým kontraktem," potvrdil na webu Slavie sportovní ředitel Karol Kisel.

„Je potřeba ještě dotáhnout administrativní věci a všechny potřebné náležitosti k realizaci, ale v sobotu nebo nejpozději v průběhu dalších dnů by se k nám měl v Turecku připojit. Měla by to pro nás být určitě velice zajímavá posila,“ věří Kisel.

Slavia levého obránce testovala už v prosinci a vedení klubu přesvědčil o svých kvalitách. „Má velmi dobrou levou nohu, je dobrý v defenzivně a hlavně kvalitně podporuje útok,“ pochvaluje si kouč Miroslav Beránek, podle kterého Tamás o přesun do Prahy hodně stál.

„V době, kdy se ten příchod nedařilo dotáhnout do konce, to byl právě Krizstián, kdo chtěl do Slavie přijít a výrazně pomohl tomu, že se nakonec tento příchod podařilo zrealizovat,“ dodal Beránek.

Devatenáctiletý obránce fotbalově vyrůstal v akademii Haladás, kde měl v roce 2011 řadu nabídek, před Tottenhamem či Arsenalem ale nakonec zvítězil AC Milán. Letos v létě pak zamířil na hostování do Serie B.

Trenér Slavie Beránek: Pokud Švec přijde, někdo jiný odejde
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud