Karel Häring
25. června 2013 • 12:29

Brémy padly, útočník Vydra míří na hostování do Premier League

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud se nestane nic nečekaného, zamíří Matěj Vydra na hostování do jednoho z klubů Premier League. Oficiální zájem mají West Bromwich Albion, West Ham, Swansea a Sunderland. Serveru iSport.cz to potvrdil hráčů manažer Ondrej Chovanec s tím, že variantu Werderu Brémy italský zaměstnavatel odmítl.



Za osm milionů liber tě neprodáme, raději ještě rok počkáme a půjdeš někam hostovat. Tak se dá shrnout výsledek zhruba tříhodinového sezení mezi majitelem Udine Giampaolem Pozzem a Matějem Vydrou, který v pondělí vyrazil v doprovodu svého manažera Ondreje Chovance do Itálie.

„Domluvili jsme se na tom, že žádná z nabídek není cenově v takové výši, jakou by si Udine představovalo. A za osm milionů liber jej prodávat nechtějí, takže nám dali volnou ruku k jednání s týmy Premier League, které mají zájem o hostování,“ uvedl Chovanec.

Konkrétně to znamená, že Udine nepočítá se zájem žádného z velkých klubů Premier League jako například Chelsea, jež by byla schopná splnit vysoké finanční požadavky. Je zřejmé, že přední celky si před vyšší investicí ještě chtějí počkat, zda Vydra dokáže zopakovat podobnou sezonu i na vyšší úrovni než ve druholigovém Watfordu.

Útočník české fotbalové reprezentace Matěj Vydra vstřelil proti Arménii premiérové góly v národním týmu
Útočník české fotbalové reprezentace Matěj Vydra vstřelil proti Arménii premiérové góly v národním týmu

Chovanec přiznal, že italský majitel, který vlastní i „Hornets“, zjišťoval i možnost pokračování hostování na Vicarage Road, nicméně hráč preferuje Premier League, odkud registrují čtyři nabídky.

„V tento moment jsou to West Bromwich, West Ham, Swansea a Sunderland,“ oficiálně potvrdil kvarteto klubů, které je ochotné slušně zaplatit i za hostování jednadvacetiletého českého reprezentanta.

Chovanec podle svých slov vyrazí příští týden do Anglie, kde bude s jednotlivými kluby jednat. Varianta s německými Brémami naopak padla. „V Udine nechtějí, aby Matěj si zvykal v další zemi. V tuto chvíli je pravděpodobnější, že bude hrát v Anglii,“ vysvětlil Vydrův agent, nicméně nevyloučil ani variantu se setrváním v italském celku.

Jeden z největších současných talentů na sebe upozornil vynikající sezonou ve Watfordu, za který nastřílel 22 branek.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud