22. června 2015 • 21:05

Terry varuje Chelsea: S Čechem bude mít Arsenal až o 15 bodů víc

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posílili velkého rivala a třeba se sami připraví o budoucí tituly? V anglických médiích už potvrzený přestup Petra Čecha do Arsenalu vyvolává velké diskuze. Kapitán Chelsea John Terry dopředu varoval, jak velkou posilou může být brankář pro londýnského rivala. „Hodně se o tom přestupu mluví. Přinese jim 12 až 15 bodů za sezonu navíc,“ odhadl Terry.



Je zřejmé, že v Chelsea mají obavy z toho, jaký vliv může mít Čechův příchod na Arsenal. Kdyby se vyplnila Terryho předpověď už v uplynulé sezoně, vypadalo by čelo tabulky jinak. Chelsea získala titul s dvanáctibodovým náskokem na Arsenal a takovou ztrátu by mohla Čechova přítomnost v Arsenalu vymazat, myslí si Terry.

I z jeho slov je zřejmé, že odchod mnohaleté opory berou v Chelsea jako odměnu za deset sezon, ve kterých Čech kraloval v brance a stal se klubovou legendou i za poslední rok, kdy v roli náhradníka pomohl k zisku titulu v Premier League. Je zřejmé, že za jiných okolností by Čech neodcházel do týmu jednoho z úhlavních konkurentů.

Jenže Čechovi prostě nikdo v Chelsea nechce bránit v pokračování kariéry. „Během posledního roku se choval neuvěřitelně profesionálně. Když jste najednou mimo sestavu, může být dost těžké to přijmout, ale on byl i v tomto výjimečný,“ prohlásil bývalý kapitán anglické reprezentace.

Terrymu bude Čech v Chelsea chybět. „A jakýkoliv tým, ve kterém bude, zvedne nahoru,“ uvedl. První příležitost to prokázat bude mít na začátku srpna. To se Arsenal postaví ve slavném Wembley v boji o anglický Superpohár právě proti Chelsea. Potvrdí se Terryho slova?

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud