24. června 2013 • 17:58

Bale šokoval Tottenham! Chci odejít do Realu, oznámil vedení

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přísně utajená schůzka Garetha Balea a šéfa Tottenhamu Daniela Levyho unikla na veřejnost! Hvězdný fotbalista oznámil svému zaměstnavateli, že chce ještě letos z klubu odejít.  A nejlépe do Realu Madrid.



To, co Zinedine Zidane dlouho Baleovi doporučoval, se stalo skutečností. Velšský reprezentant poslechl sportovního ředitele Realu Madrid a vedení Tottenhamu vzkázal, že chce změnit dres.

Gareth BaleFoto Reuters
Svoje rozhodnutí oznámil předsedovi klubu Danielu Levymu na "utajené" schůzce, jejíž průběh zveřejnil španělský deník Marca.

"Bale mu řekl, že chce odejít do Realu ze sportovních důvodů."

Stejný list tvrdí, že Levy je v případě astronomické nabídky ochotný se s představiteli Realu Madrid domluvit. Navzdory tomu, že manažer André Villas-Boas s přestupem nesouhlasí.

"Bílý balet" se ale bude muset pořádně plácnout přes kapsu. Tottenham údajně požaduje až 85 milionů liber! Částku, která by zlomila přestupový rekord Cristiana Ronalda, jenž zamířil před čtyřmi lety do Realu za 80 milionů liber.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud