20. prosince 2016 • 04:57

Real slavil, James mluvil o odchodu. Teď to neřeš, vynadal mu Ramos

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dny kolumbijského štírka Jamese Rodrígueze v Realu Madrid se pomalu, ale jistě krátí. A veřejně se o tom nebojí mluvit ani samotný fotbalista. Těsně po triumfu „bílého baletu“ na MS klubů v Japonsku uvedl, že jeho odchod je ve hře. To se však nelíbilo kapitánovi Sergiu Ramosovi. Ten svého spoluhráče pořádně zpražil. „Dneska opravdu není den na to, aby se řešily osobní záležitosti,“ rozčílil se španělský reprezentant poté, co madridský klub obdržel vítěznou trofej.



Pětadvacetiletý záložník není spokojen se svým herním vytížením a již delší dobu se mluví o tom, že brzy Santiago Bernabéu opustí. Sám o tom promluvil v Japonsku, kde se Real zúčastnil MS klubů.

„Věci se nemají zrovna tak, jak bych si přál. Nějaké nabídky mám a během následujících sedmi dnů se musím rozhodnout,“ řekl kolumbijský fotbalista po triumfu španělského klubu.

To však pekelně naštvalo kapitána Realu Sergia Ramose, který v tomto roce převzal jako kapitán už třetí klubovou trofej. „Dnes opravdu není den na to, aby se řešily osobní záležitosti,“ pronesl. A posléze dodal. „Moc si Jamese vážím a věřím, že tu s námi nakonec zůstane, ale dnes by jako týmový hráč neměl takové věci řešit.“

Fotbalisté Realu Madrid slaví titul z fotbalového MS klubů
Fotbalisté Realu Madrid slaví titul z fotbalového MS klubů

O Jamesovy služby v posledních týdnech projevila velký zájem londýnská Chelsea, která pod trenérem Antoniem Contem válí v Premier League. Údajný plán vedení anglického klubu je takový: prodat záložníka Oscara za vysoké odstupné do čínského klubu Šanghaj SIPG a obratem finanční prostředky investovat do příchodu fotbalisty Realu.

James přestoupil do Realu v létě 2014, kdy za něj jako objev MS v Brazílii madridský klub položil na stůl tučných 80 milionů eur francouzskému Monaku. Zatímco v první sezoně pod Carlem Ancelottim se mu dařilo a patřil k nejlepším hráčům, od příchodu Rafaela Benítez jeho pozice v týmu oslabila.

Jinak tomu není ani pod současným trenérem Zinedinem Zidanem. Ten svého svěřence sice brání a tvrdí, že je pro něho důležitý hráč, odehrané minuty však tomu vůbec nenasvědčují. V první sezoně odehrál skoro 3 500 minut, ve druhé pouhých 1 800 a nyní jich má na kontě 661.

Zlatý míč pro Ronalda! Co předvedl na podzim za Real Madrid?
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Real Madrid - Deportivo 3:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud