7. července 2011 • 20:34

Jablonec se v Evropské lize utká s Albánci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jablonce se ve druhém předkole Evropské ligy utkají s albánským soupeřem Flamurtari Vlora. Ten si pokračování v soutěži zajistil vyřazením Budučnosti Podgorica, které dnešní výhra v odvetě 2:1 nestačila. První zápas v Černé Hoře totiž albánský klub vyhrál 3:1.



První utkání sehraje Jablonec na půdě týmu Flamurtari 14. července, odveta je na programu o týden později na severu Čech.

Druhý tým albánské ligy přidal po výhře v úvodním duelu pojistku v dnešní odvetě ve 20. minutě po trefě Shehaje. Budučnost sice v poslední dvacetiminutovce zápas otočila, jenže na postup jí to nestačilo.

Na další dvojzápas se může těšit i trenér Pavel Hoftych se svěřenci ze Spartaku Trnava. Po suverénní výhře 3:0 je nemusela mrzet ani porážka v odvetě na půdě černohorského celku Zeta Golubovci 1:2. Jejich dalším soupeřem bude rovněž albánský klub, FK Tirana.

Od třetího předkola se do boje o Evropskou ligu zapojí i pražská Sparta a vítěz Ondrášovka Cupu Mladá Boleslav.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud