26. srpna 2011 • 20:00

GSM Jozef Chovanec pod palbou: Odstup, už toho bylo dost!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
36
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Chovanec, demisi!" Takové hlasy se nesly nad sparťanským stadionem po vyřazení letenského klubu ve čtvrtém předkole Evropské ligy proti rumunské Vaslui. A zdaleka nezůstalo jen u toho. Řada fanoušků vyjádřila nespokojenost s výkony českého vicemistra i na diskusních fórech.



Sparta vyřazením v předkole Evropské ligy nečekaně brzy přišla pro tuto sezonu o účast v pohárech. Svěřencům kouče Martina Haška tak zbyla jen liga  a domácí pohár. Většina fanoušků však vidí hlavní problém neúspěchů především v postavě GSM Jozefa Chovance než kouče Martina Haška.

"Chovanec ven, Hašek na pozici GSM," píše na diskusním fóru spartaforever. cz příznivec s přezdívkou sin34 a nezůstává osamocen.

Jozef Chovanec hodnotil uplynulou sezonu SpartyFoto ČTK
"Myslím, že začátkem léta proběhlo, že pokud nepostoupíme do skupiny Evropské ligy, tak Jožka jde od válu," přidává se příznivec podepsán jako Herrer.

"Chovanec do švestek nevydrží," doplňuje diskusi další.

"Všechno jednou končí. Pepo, děkuju, ale už je konec. Je čas spojit Spartu s jiným trenérem. I když tenhle pojem je dost zavádějící. Jsi, Jozefe, vlastně trenér? Chvíli ano, chvíli ne. Jakou roli v tréninkovém procesu máš, to víš asi jen ty sám, tvůj realizační tým a hráči," dodává fan s nickem Votrok.

"Odejdi, Chovanče, už toho bylo vážně dost," přispívá další diskutující, který se podepsal jako ufon.

Ne všichni však žádají Chovancovu hlavu.

"Otázkou dne pro mne není odvolání generálního sportovního manažera nebo chcete-li trenéra Sparty Jozefa Chovance. Podstatnější otázkou zůstává kdo by jej, pokud k tomu dojde, nahradil tak, aby se situace opravdu zlepšila. Je vůbec někdo takový momentálně k dispozici?" brání GMS fanoušek Mikeš.

"Je lepší, aby Chovanec zůstal. Konec konců má za sebou titul, dva postupy do EL, kde se loni odehrály výborné zápasy," dodává na diskusním fóru fanoušek pod přezdívkou Bruska.

Jozef Chovanec na tiskové konferenci
Jozef Chovanec na tiskové konferenci


Vstoupit do diskuse
36

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud