8. března 2010 • 11:13

VIDEO: Futsalistu při hře probodly parkety

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
1

Neskutečná tragédie. Brazilský futsalista zemřel poté, co se do něj při obětavém skluzu zapíchnul kus nekvalitně položených parket. 23letý Robson Rocha Costa byl sice ještě na hřišti ošetřen lékaři, následně byl v nemocnici operován, přesto svým zraněním podlehl.



Z toho jde opravdu strach. Mladý brazilský futsalista se o víkendu smrtelně zranil při situaci, na které zdánlivě nevypadalo vůbec nic nebezpečně. Robson Rocha Costa se prostě jen pustil do skluzu.

Tragédie brazilského futsalisty:

516235:gallery:true:true

Měl však smůlu, napíchl se při tom na kus nekvalitně položené parkety, která mu přes stehno pronikla do břicha. I přes rychlou lékařskou pomoc svým zraněním druhý den ráno podlehnul. Brazilská policie se celou věc chystá řádně prošetřit.

Smutná událost úplně přerušila nejen turnaj, na který se sjela profesionální mužstva ze čtyř brazilských států, ale i oslavy 200 let od založení města Guarapuavy, v rámci kterých se sportovní akce konala.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud