20. srpna 2016 • 19:47

Berdych na grandslamu nechyběl 13 let, z US Open ho vyřadilo slepé střevo

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špatné zprávy z USA. Tomáš Berdych, tenista známý železným zdravím, marodí. Kvůli akutnímu zánětu slepého střeva se vrací domů a vynechá US Open, které startuje příští pondělí. Skončí tak jeho šňůra 52 nepřetržitých účastí na grandslamu, od debutu ve Flushing Meadows 2003 dosud žádný nevynechal.



Porážka ve 3. kole v Cincinnati s Marinem Čiličem bude na nějakou dobu posledním zápasem Tomáše Berdycha . Nejlepší český tenista a semifinalista posledního Wimbledonu má zdravotní potíže, kvůli kterým vynechá US Open. Oznámil to na sociálních sítích.

„Přátelé, nerad oznamuji takové zprávy, ale můj zdravotní stav mi nedovolí zúčastnit se letošního US Open. Důvodem je akutní zánět slepého střeva. Odlétám domů a věřím, že budu brzy zpět,“ napsal za měsíc jednatřicetiletý Berdych.

Z USA, kde se během posledních týdnů připravoval, se vrací zpět ve stavu nemocných. Po třinácti letech tak končí jeho šňůra 52 nepřetržitých startů na grandslamových turnajích, která začala právě v New Yorku v roce 2003. Ta ho řadila na šesté místo v rekordních tabulkách.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud