Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šebrle stále hledá zlato z Atén: Královsky se odměním, nepozorný Roman!

Autor: ps

Dílem své nepozornosti i nekalým chováním neznámého pachatele přišel o zlatou medaili z olympijských Atén. Bývalý desetibojař Roman Šebrle (41) ji zapomněl na toaletě, a když se vrátil, už tam nebyla. Proto opět apeluje: „Štědře se odměním tomu, kdo ji vrátí!“

Už je to pět dní, co vyšla první zpráva, že Šebrle hledá nejcennější věc, kterou vlastní. Jenže pátrání po řecké medaili se zatím nikam nepohnulo, proto opět požádal na sociální síti o pomoc.

„Asi jste slyšeli, co se mi ve středu stalo. Na chvíli jsem nechal bez dohledu zlatou olympijskou medaili z Atén v bílé krabičce,“ narážel na turnaj středoškolských družstev v golfu ve Mstěticích, kde svůj zlatý kus kovu bohužel zapomněl.

Ze šťastného Šebrleho je nešťastný muž. Sebrali mu tuto zlatou olympijskou medaili.
Ze šťastného Šebrleho je nešťastný muž. Sebrali mu tuto zlatou olympijskou medaili.

„Věřím, že ji omylem někdo vzal a teď možná neví co s ní. Prosím o její vrácení buď přímo na golf ve Mstěticích, na Primě nebo na Dukle. Budu velmi rád a nálezce královsky odměním. Děkuji, nepozorný Roman.“

Bývalý desetibojař je z nešťastné situace zdrcen. Ono není divu, když je to jeho jediné olympijské zlato! Doufá, že se s ním ještě někdy shledá. Pomůžete mu?