Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nečekané gesto zlomeného Vémoly! Peníze pro všechny, děkujte mu, vzkazuje otec Oktagonu

Autor: ris

Před zápasem století proti Attilovi Véghovi (34) sice vystupoval jako furiant, po něm však ukázal svoji lidskou tvář. Nejúspěšnější český bojovník Karlos Vémola (34) udělal to, co čekal málokdo; ke své kruté sobotní porážce se otočil čelem jako chlap!

„Přeju Attilovi a jeho rodině, nastávající rodině krásné svátky. Ať si užívá vítězství, protože si to zaslouží,“ vzkázal sympaticky Terminátor na dálku svému slovenskému rivalovi. Jedním dechem ale dodal: „Půjdu tvrdě za odvetou, kterou si zasloužím. Zbortil se mi totiž sen, jenž buduju šest let. A já nedovolím, aby se mi zbortil pro jeden úder, jednu ránu.“

Vémolovi další zápas proti slovenskému golemovi nedá spát. Dokud k odvetě nedojde, nebude mít český bojovník klid v duši. „Attila takový mač nedluží jen mně, ale také všem slovenským fanouškům. Tisíce, možná desetitisíce jich přijely do O2 Areny a hnaly ho strašně dopředu. Fandové tak pro česko-slovenské MMA udělali strašně moc! Zaslouží si, aby souboj takového formátu byl také u nich,“ vysekl kompliment Véghovým příznivcům Vémola!

Promotér Ondřej Novotný s Karlosem Vémolou před zápasem století
Promotér Ondřej Novotný s Karlosem Vémolou před zápasem století

A Vémolovi se zase klaněl promotér OKTAGON MMA Ondřej Novotný . I jeho přístup legendy dostal do kolen! „Patří mu ten největší dík. Od začátku na sebe vzal obrovský úkol a balvan. Nebýt jeho, tak zápas století nemá takovou pozornost,“ uvedl a pokračoval: „Udělal vše a ještě mnohem víc pro to, aby opravdu každý v Čechách a na Slovensku věděl, o co jde!“

I přes těžkou porážku je pro Novotného Terminátor chlap s velkým CH. „Celá scéna MMA mu vděčí za mnohé. Díky němu má každý z profesionálních zápasníků lepší výplatu, statisíce lidí sledují náš sport a díky němu se můžeme těšit, co všechno ještě přijde. Těším se, jak se s novou motivací požene za možnou odvetou,“ uzavřel.

Zničený Vémola přímo ze šatny: Asi jsem zamrznul davem. Sen je pryč. F*uck!
Video se připravuje ...

Végh po skalpu Vémoly: Byl jsem jednoduše lepší. Karlos se neztratí
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ ze šatny Karlose Vémoly. Jak vypadal po prohraném zápase?
Video se připravuje ...

Větrovský o Atillovi: Dokáže si získat lidi všude, i v Čechách
Video se připravuje ...