Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr touží po slavné sexy herečce. Koho má na Kladno přivézt Orlando Bloom?

Autor: pet

Byla to velká sláva, když se na kladenském zimáku objevila při zápase Rytířů s Třincem hollywoodská hvězda Orlando Bloom (43). S jídlem ale roste chuť, a tak si šéf Středočechů Jaromír Jágr (47) objednal další hereckou superstar!

Představitel Legolase z Pána prstenů či jedna z hlavních postav kultovních Pirátů z Karibiku je momentálně v Česku, kde natáčí filmovou sérii Carnival Row. A protože štáb snímku neustále mluvil o jistém legendárním hokejistovi, vyrazil se na něj Bloom v neděli osobně podívat.

Jeho přítomnost bavila fanoušky, ale i samotné hráče, kteří se s britským hercem jakoby nevěřícně fotili. „Orlando, děkujeme za návštěvu!“ vzkázal pak hvězdě sám Jágr a ještě nezapomenul připojit odvážnou tužbu: „A prosím tě, můžeš s sebou příště vzít i Jessicu Albu?“

Jessica Alba umí udělat Karibik ještě víc žhavější.
Jessica Alba umí udělat Karibik ještě víc žhavější.

Tahle americká sexbomba s mexickými kořeny zřejmě Jardovi nedává spát už od doby, kdy se proslavila v megafilmu Sin City, a své dokonalé tělo poté prodala i v hitech Fantastická čtyřka či Machette.

A protože z Kladna to teď má Jágr do Hollywoodu nějakých 10 tisíc kilometrů, zkusil si setkání domluvit právě přes Blooma, který se s Jessicou dlouhá léta zná!

Ale bacha, Jaromíre, hnědovlasá kráska je už 12 let šťastně vdaná.