Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězda Chelsea s koronavirem ve vazbě! Pozval si modelku, ta skončila v nemocnici

Autor: ČTK, vmn

Mladý anglický fotbalový reprezentant Callum Hudson-Odoi z Chelsea byl v neděli nad ránem zatčen ve svém bytě. Podle deníku The Sun si tam devatenáctiletý útočník pozval modelku, s níž se seznámil v online prostředí. Ta následně zavolala policii a fotbalista byl zadržen kvůli porušení karantény. 

Policie uvedla, že byla zavolána na místo před čtvrtou hodinou ranní společně s lékaři kvůli ženě, „jíž nebylo dobře“. Žena byla převezena do nemocnice, muž, podle deníku Hudson-Odoi, byl zatčen.

19letý fotbalista, který byl v březnu pozitivně testován na koronavirus, porušil pravidla karantény. Sun píše, že se s modelkou seznámil přes sociální sítě, následně pro ni poslal auto.

„Vypadala velmi půvabně, takové jsou k vidění v Love Islandu,“ připodobnil jeden ze sousedů dívku k účastnici reality show. 

Hudson-Odoi v přerušené sezoně odehrál za Chelsea 17 ligových zápasů. Třikrát už nastoupil za seniorskou anglickou reprezentaci, poprvé si zahrál jako osmnáctiletý loni v březnu v kvalifikačním utkání o ME proti Česku ve Wembley (5:0). Stal se tak nejmladším anglickým debutantem v soutěžním utkání v historii.

Zůstaňte doma, urgoval Callum Hudson-Odoi, jeden z hráčů nakažených koronavirem. Pak ale karanténu sám porušil...
Zůstaňte doma, urgoval Callum Hudson-Odoi, jeden z hráčů nakažených koronavirem. Pak ale karanténu sám porušil...

Chelsea FC Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana pondělního Sport Titulní strana pondělního SportFoto Deník Sport