Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kanonýr Pastrňák oslavil narozeniny. Jeho láska prozradila detaily jejich seznámení!

Autor: roc

Máš den D, tak já nás konečně prásknu! Zázrak českého hokeje David Pastrňák v pondělí oslavil 24 let života, k čemuž mu popřála i jeho švédská přítelkyně Rebecca. A prozradila, že se poznali právě na útočníkovy narozeniny.

Dosud si své soukromí pevně strážili. Za celý vztah sdíleli snajpr Medvědů i jeho krásná blondýnka na sociálních sítích jen pár společných snímků, většinou z dovolených, a veřejnosti o sobě téměř nedávali vědět. Jenže jak »Pastovi« odbylo čtyřiadvacet, jeho kočka rozpletla jazyk!

Severská plavovláska konečně prozradila světu, jak a kdy se do sebe páreček zakoukal. Stalo se tak právě při velkém dni havířovského klučiny, tedy 25. května! „Tahle fotka byla pořízena přesně před dvěma lety, ve chvíli, kdy jsme se poprvé viděli. Slavil si své narozeniny a já pracovala, bezradná jsem měla svou spřízněnou duši přímo přede mnou,“ přiznala Rebecca na Instagramu, kde milovanému Davidovi poblahopřála jejich vůbec první fotkou. A není divu, že jej tehdy zaujala, vždyť jí to v těch bílých šatičkách tak slušelo!

A přestože už spolu tahle dvojička strávila spoustu dní i nocí, stále se sebe nemůže nabažit. Jejich láska nadále vzkvétá! „Uběhly dva roky a já jsem tímhle mužem pořád posedlá,“ připsala švédská fešanda, jež s autorem 48 branek této přerušené sezony NHL sdílí společný bejvák v Bostonu. Tak snad jim to vydrží co nejdéle.

Přítelkyně Davida Pastrňáka prozradila, jak se seznámili
Přítelkyně Davida Pastrňáka prozradila, jak se seznámili