Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ronaldova láska Georgina otevřeně: Styděla jsem se vedle něj! Popsala jeho trénink

Autor: pav

Georgina Rodríguezová, partnerka jednoho z nejlepších fotbalistů světa Cristiana Ronalda, se vždy drží ve fantastické formě. I ona je ale krátká na svého milého - CR7 je neuvěřitelný dříč, který ve 35 letech má formu, jakou by mu o deset let mladší borci záviděli. Georgina se nyní svěřila, že se vedle mašiny, jakou je její drahý, při tréninku až stydí!

26letá rodačka z Argentiny se o dřině po boku Ronalda rozpovídala pro magazín Women's Health, který si ji vybral na titulní stranu aktuálního čísla. 

„Nejdřív jsem se styděla s ním cvičit. Představte si, že musíte cvičit na stejném místě jako Cristiano! Byla jsem zvyklá, že jsem posilovala doma, zatímco on trénoval s klubem, abychom pak mohli strávit víc času společně. Ale nakonec jsme se do toho pustili oba a teď miluju cvičení s ním,“ popsala, jak mizel ostych před společnou dřinou s CR7.

„Je mojí největší motivací a inspirací,“ doplnila Georgina, a vysvětlila jeho tréninkový plán. „Cristiano trénuje ráno, a pak znovu večer. Je to elitní sportovec, je neuvěřitelné, jak se plně soustředí a odevzdává své vášni k fotbalu. Není ho s kým srovnávat. Mám v něm doma i toho nejlepšího učitele, každý den se od něj dozvím něco nového.“

Georgina Rodríguezová dře na své postavě
Georgina Rodríguezová dře na své postavě