3. března 2020 • 21:40

Ronaldo se obává o matku. Odletěl na Madeiru, měla mít mrtvici

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýr Juventusu Cristiano Ronaldo narychlo odcestoval domů na Madeiru za matkou, která podle informací médií utrpěla mrtvici. Ačkoliv portugalský fotbalista plánuje, že se do Itálie vrátí už ve středu, trenér Juventusu Maurizio Sarri nechává jeho nominaci na odvetu pohárového semifinále s AC Milán otevřenou.



„Nevím, jestli tam Cristiano bude. Kvůli osobním problémům odcestoval do Portugalska a uvidíme, jestli bude zítra (ve středu) k dispozici,“ řekl Sarri. Duel s AC je na programu od 20:45.

Juventus dopoledne potvrdil, že pětatřicetiletý útočník z osobních důvodů náhle odcestoval a nebude trénovat. Podle médií postihla Ronaldovu pětašedesátiletou matku, k níž má fotbalista velmi blízký vztah, mrtvice a musela být hospitalizována. Fotbalista večer na sociálních sítích oznámil, že matka zůstává v nemocnici a její stav je stabilní.

Cristiano Ronaldo narychlo odcestoval za matkou, která prodělala mrtvici
Cristiano Ronaldo narychlo odcestoval za matkou, která prodělala mrtvici

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud