Autor: pav
7.4.2020 • 13:26

Ronaldo spustil drsnou výzvu. V čem ho porazila Semenyaová a můžete i vy?

Vstoupit do diskuse
0

Sportovní fenomén Cristiano Ronaldo prozradil jedno ze svých velkých tajemství. Ne, nenaučí vás sportovní dlouhověkosti, střeleckému instinktu, ani zatím nepoví, jak zvládá výskoky ve stylu hvězd NBA. Díky výzvě, kterou zveřejnil na Instagramu, už ale víme, jak si udržuje vypracované břišní svalstvo. Laťku při své "core crusher challenge" nasadil zatraceně vysoko, nakonec ale našel přemožitelku...



Cristiano Ronaldo se zapojil mezi mnohé sportovce, kteří na sociálních sítích v době koronavirové pandemie propagují domácí cvičení. A nebyl by to soutěživý Portugalec, aby z toho rovnou neudělal výzvu. 

35letý fotbalový fenomén předvedl svůj oblíbený cvik na břišní svalstvo, kterému říká "core crusher". Vleže na zádech s nohami ve vzduchu se v časovém intervalu 45 sekund snaží dosáhnout k prstům u nohou tolikrát, kolikrát je to jen možné. Za tři čtvrtě minuty to dokázal ve zběsilém tempu 142krát!

Sportovci i fanoušci po celém světě se ho snaží překonat, není to ale samozřejmě nic snadného. I jeho parťáci z reprezentace se těsně přehoupli přes stovku - záložník Bruno Fernandes zvládl těchto upravených sklapovaček 117, mladý bek Diogo Dalot 105. 

Přece jen se ale našel někdo, kdo CR7 pokořil! Olympijská vítězka Caster Semenyaová na Instagramu ukázala, že za 45 sekund zvládne hned 176 opakování! Tedy o 34 víc, než slavný fotbalista. „Díky za tuhle výzvu, Cristiano. Je to zvíře, udělal to nejlépe jak mohl. Ale já to zvládla v tom samém čase rovnou 176krát. To není špatné takhle při neděli,“ popíchla atletka poraženého Ronalda.

I vy se můžete do výzvy pětinásobného vítěze Zlatého míče zapojit a zkusit ho porazit. Kolikrát zvládnete jeho "core crusher"?

Cristiano Ronaldo předvedl na Instagramu drsnou výzvu na cvičení břišních svalů
Cristiano Ronaldo předvedl na Instagramu drsnou výzvu na cvičení břišních svalů


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}