Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Fotbalista Koller vyvezl svoji Zuzanku do Varů: »Dino« se rozvášnil na parketu!

Autor: ris, lara

Fotbal už je až jeho druhým sportem, teď obr Jan Koller (47), historicky nejlepší střelec fotbalové reprezentace, miluje tenis. A partnerku Zuzanu (33), samozřejmě!

Aby někdejší útočník spojil příjemné s užitečným, vyvezl svoji drahou na romantický výlet do Karlových Varů. Ona mohla obdivovat zdejší pýchu - monumentální hotel Imperial, kde byli ubytovaní. On si na tamních dvorcích v sobotu pinknul exhibiční turnaj celebrit.

Nebyly to žádné lázně. Koller ve dvojici s dalším exsparťanem Tomášem Junem na kurtech div nevypustil duši. Nakonec našli přemožitele až ve finále. S ohledem na páteční povedenou párty však šlo o excelentní výsledek.

Jan Koller vzal do Karlových Varů svoji lásku Zuzanku
Jan Koller vzal do Karlových Varů svoji lásku Zuzanku

Byl to mejdan se vším všudy. A Honza ze Smetanovy Lhoty si vzal na parketu hotelového klubu svoji Zuzanku pěkně do parády. Jakmile se barem začaly linout tóny šlágru zpěvačky Adele »Hello« odhodili milenci zábrany definitivně.

Nakonec se zdrželi až do dvou v noci, což ovšem Kollerovi nezabránilo, aby byl druhý den připraven na značkách. Jeho nová láska u toho nemohla chybět! Z terasy pak hltala každý úder svého »Dina«.

Koller vloni v květnu přiznal partnerské trable s manželkou Hedvikou, s níž vychovává dcery Hedviku (17) a Kateřinu (12). „Rozvádíme se,“ řekl na rovinu Blesku. Jeho choť ale o ničem nechtěla ani slyšet. „My se nerozvádíme. Aspoň o ničem nevím a děti stabilně žijí v Monaku,“ stála si skálopevně za svým.