Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Božský výhled. Hvězda NHL se na výročí nemohla nabažit zadečku Vonnové

Autor: zal, red

Do roka a do dne to nestihli. Svatba bývalé lyžařky Lindsey Vonnové (35) a hokejisty P. K. Subbana (31) musí ještě počkat. První výročí zásnub tak aspoň oslavili na úchvatné dovolené v Mexiku, kde si Kanaďan užíval pohledy na tělo partnerky v pořádně vykrojených plavkách.

Nejprve je potřeba upřesnit, že 365 dní uplynulo od prvního zasnoubení, kdy o ruku žádal obránce New Jersey. O Vánocích mu to totiž Lindsey vrátila a okroužkovala si i ona jeho.

„Muži by měli také dostávat zásnubní prsten a PK si ho zaslouží,“ vysvětlovala tehdy a dodala: „Nemůžu se dočkat, až si tě vezmu.“ Zas tak netrpělivá bývalá hvězda bílých svahů, která byla už jednou vdaná, ale asi není.

Cestu na nejjižnější cíp Kalifornského poloostrova tak hvězdný sportovní pár pojal oslavně. „Nejlepší dovolená na výročí všech dob. Jsem šťastná za tuhle světlou chvilku roku 2020,“ jásala Vonnová nad nezapomenutelnými zážitky. Plavili se na jachtě, Lindsey při zápasu slunce osedlala koně, Subban pálil do golfových míčků.

„Život je krátký, tak si užijte každou jeho chvilku,“ rozumoval hokejista, na což mu šťastná snoubenka odepsala: „Strašně moc tě miluju. Byl to ten nejlepší výlet.“

P.K. Subban se na dovolené v Mexiku nemohl nabažit snoubenky Lindsey Vonnové.
P.K. Subban se na dovolené v Mexiku nemohl nabažit snoubenky Lindsey Vonnové.