Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poklad nové hvězdy Manchesteru United. Sbalil dceru slavného fotbalisty!

Autor: ama

Být fotbalovou hvězdou a mít fešnou dceru je na pořízení zbrojního průkazu, jak se kolem ní točí mladí hráči. Vyprávět by o tom mohli slavný Diego Maradona a mnoho dalších, kteří dělali nebo dělají »tchány« o generaci mladším borcům z trávníku. Na jedné lodi je s nimi už i Dennis Bergkamp (51).

Nizozemská legenda se nejen ve fotbalových kruzích může pyšnit krásnou dcerkou Estelle (24) a ano správně - i její srdce už od minulého léta bije pro úspěšného muže, který se živí kopáním do meruny. Je jím reprezentační záložník země tulipánů a čerstvá posila Manchesteru United Donny van de Beek (23).

Bergkampova dcera vycítila, jak důležitý a zároveň složitý krok její milý udělal, když se nyní rozhodl opustit milovaný Ajax Amsterdam, poslala mu dojemný vzkaz. „Jsem na tebe tak pyšná a budu vždy po tvém boku, abys obstál co nejlépe,“ zveřejnila na Instagramu pár vět u společné zamilované fotky rodačka z Londýna, kde její táta kdysi válel za Arsenal. „Nemůžu se dočkat, až se vrátím do Anglie a prožiju náš sen!“ dodala.

Krásná Holanďanka snad z úcty k samotnému Bergkampovi neukazuje své tělo často veřejně, ovšem když už něco odvážnějšího nasdílí, je to vždy důkaz, jaký poklad de Beek doma má.

Estelle - krásná dcera Dennise Bergkampa
Estelle - krásná dcera Dennise Bergkampa