Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slzy na Giru! Úspěšný cyklista dokonale dojal překrásnou přítelkyni

Autor: ptr

Letošní 103. ročník tradičního cyklistického závodu Giro d’Italia je stíhán samými průšvihy. I tak se ale našel jeden pozitivní a romantický moment, který překvapil všechny přítomné. Před startem 14. etapy udělal dánský cyklista Mikkel Frølich Honoré (23) něco nečekaného.

Místo nasednutí na kolo poklekl před svou milovanou. Poprvé v dlouhé historii se tak stalo, že závodník požádal přítelkyni o ruku během závodu. A závodník z týmu Quick-Step vše dokonale utajil. „Nikdo netušil, co chystá. Ani jeho týmový kolegové! Dojal mě k slzám,“ svěřila se krásná novopečená snoubenka Marilisa Zaniniová. Na osudovou otázku samozřejmě odpověděla kladně.

Blonďatá basketbalová trenérka randí s cyklistou už tři roky, ale prý spolu o zásnubách, svatbě nebo manželství nikdy nemluvili. Byla tak pořádně překvapená, ale v tom nejkrásnějším slova smyslu. Zároveň se začalo čile spekulovat o benevolenci italských organizátorů a ozvaly se hlasy, že něco takového by se na ještě slavnější Tour de France rozhodně stát nemohlo.

Dánský cyklista Mikkel Frølich Honoré a italská basketbalová trenérka Marilisa Zaniniová se zasnoubili
Dánský cyklista Mikkel Frølich Honoré a italská basketbalová trenérka Marilisa Zaniniová se zasnoubili