Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tenhle okamžik jí převrátil život: Matka basketbalisty se zhroutila v emocích!

Autor: ptr

Celý život dřela a obětovala se pro své děti. Ani ve snu by ji ale nenapadlo, čeho se jednoho dne dočká. Naprosto šílenou emocionální jízdu zažila Chanelle Johnsonová, matka basketbalisty Alize Johnsona (24). Ten jí připravil překvapení, které jí srazilo na kolena.

Americký basketbalista se sice teprve začíná prosazovat v nejslavnější lize světa NBA, ale jeho příjem je i tak velmi slušný. Vždy snil o vlastním bydlení, které by mu dopřálo pohodlný život. Však také není divu u někoho, kdo má hned tři bratry a k tomu ještě čtyři sestry. Soukromí a klidu si zřejmě v dětství příliš neužil. Ani tak ale nesobecky nezapomněl, kdo ho na dospělý život připravil a obětoval se pro něj.

Opravdu tak za jedny z prvních větších peněz co vydělal, koupil dům, ale ne pro sebe. Dopřál své početné rodině možnost zbrusu nového bydlení ve svém rodném městečku Williamsport, které se nachází ve státě Pensylvánie. V okamžik, kdy to odhalil své matce, ji naprosto přemohly emoce. Zhroutila se na kolena a nemohla uvěřit, že se jedná o skutečnost.

 

„Jsem neskutečně pyšná, opravdu hrdá a nemám slov. Nedokážu slovy vyjádřit věci, které udělal a jeho srdečnost a lidskost v průběhu celého života. Byl vždy velmi pokorné dítě a vidět, že se postaral o rodinu dříve než o sebe, je prostě úžasné,“ okomentovala synovo gesto dojatá Chanelle pro server TMZ.

„Prošel jsem se svou rodinou dobré i zlé časy, ale nikdy jsme to nevzdali a nikdy to nevzdáme! Rodina je důvod, proč jsem dosáhl toho, čeho jsem dosáhl. Chci vidět na jejich tvářích úsměv. Vždy jsem snil o svém bydlení, ale nejdřív se postarám o ně, protože bez nich bych tu dnes nebyl,“ vysvětlil své pohnutky hráč Indiany.

Basketbalista Indiany Pacers Alize Johnson s rodinou před novým domem.
Basketbalista Indiany Pacers Alize Johnson s rodinou před novým domem.