Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Basketbalová hvězda Rodman a sexbomba Carmen Electra: Šílené manželství plné sexu!

Autor: ptr

Od dne, kdy spolu zamířili do kaple v Las Vegas, uplynulo právě dnes už dlouhých 22 let. Basketbalová hvězda, excentrik a trochu šílenec Dennis Rodman (59) si tenkrát vzal za ženu playmate z Pobřežní hlídky Carmen Electru (48). Spojení dvou bouřlivých osobností ovšem nemělo dlouhého trvání.

Vztah plný vášně, ale i pekelných neshod byl zřejmě od začátku předurčen ke zkáze. Sama Carmen v populární show Oprah Winfreyové přiznala, že svatba byla hrozná chyba a uvědomila si to již během obřadu. Prožívala tehdy extrémně náročné emocionální období a útěchu hledala u hvězdy NBA. V srpnu roku 1998 přišla vinou rakoviny mozku o matku a pouhé dva týdny poté zesnula i její starší sestra Debbie. V tomto případě byl na vině infarkt.

Není divu, že takové turbulentní období přímo vybízelo k hledání opory. A jakou větší získat, než právoplatného manžela. Ovšem idylka opravdu nenastala. Pouhých devět dní po svatbě požádal Rodman o anulaci, a i když tuto žádost nakonec opět stáhl, tak naznačil křehkost tohoto spojení. Manželství trvalo nakonec půl roku. V dubnu roku 1999 se pár rozvedl a oba se vydali opět na sólovou cestu životem.

Pár se ale do dějin zapsal především svým osobitým stylem života. Jejich společný čas byl z velké části párty, sex a alkohol.

V dokumentární sérii »Poslední představení« neváhala populární sexbomba prozradit ani detaily netradičních okamžiků slavného páru. „Jednou měli Bulls volno a Dennis řekl, že má pro mě překvapení. Zavázal mi oči, a když mi je rozvázal, stáli jsme v tréninkové hale klubu. Bylo to šílené. Měli jsme sex úplně všude – u fyzioterapeutů, v posilovně, na palubovce. Upřímně, nemyslím si, že kdykoliv jiny v životě tam makal jako tehdy,“ vylíčila nejpikantnější historku.

Carmen Electra má za sebou bouřlivou minulost včetně krátkého manželství s Dennisem Rodmanem
Carmen Electra má za sebou bouřlivou minulost včetně krátkého manželství s Dennisem Rodmanem