Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Karanténě odpověděli sexem. Hokejista Salák bude popáté tatínkem!

Autor: ris

Strakonický dudák Alexander Salák (33) znovu září štěstím. Někdejší opora hokejové reprezentace a jeho statečná manželka Míša (34) si první vlnu covidové karantény zpříjemnili natolik, že se již brzy dočkají pátého potomka.

Salákovy děti Charlotte Mia, Beatrice Anna, Frederick a Sebastian tak mezi sebou co nevidět přivítají parťáka. „Jedinou odpovědí na covidovou karanténu je sex,“ napsal na Instagram bývalý brankář třeba Floridy, Petrohradu, Färjestadu, Novosibirku, Jaroslavle či Rigy. A přidal roztomilou rodinnou fotografii u štaflí, kde si jeho milovaná Míša hladí těhotenské bříško.

„Už brzy nás bude o jednoho věc. »Baby« Salák číslo pět je na cestě,“ doplnila chlapa svého života půvabná Míša, jež si původně chtěla privátní novinku nechat ještě nějaký ten čas pro sebe. „Tohle těhotenství je jiné, náročnější. Asi tak pětkrát tolik, než když jsem byla těhotná poprvé s Fredíkem,“ přiznala blondýnka, která s partnerem početím miminka vyšperkovala desetiletý vztah. „Děkuju všem za gratulace. Především však své ženě za obrovskou lásku a odvahu,“ poslal své drahé vzkaz Salák.

Manželka gólmana Alexandra Saláka Míša se stane popáté maminkou
Manželka gólmana Alexandra Saláka Míša se stane popáté maminkou