Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Biatlonová sezona startuje: Tohle jsou nejkrásnější nástupkyně Gabriely Koukalové!

Autor: ama

Tři, dva, jedna, start! Biatlonová sezona o tomto víkendu startuje a přestože se jí kromě Gabriely Koukalové nebude účastnit už ani novopečená maminka Veronika Vítková, pořád bude na co koukat. A to díky zástupu krásek, které budou pravidelně běhat a střílet o body i oblažovat diváky u televizí.

Krásných biatlonistek je opravdu plno. Eva Puskarčíková se stala neoficiální Miss Biatlon už před rokem, kdy ji zvolili na základě průzkumů na univerzitách ve Velké Británii. „Lidi mi začali přeposílat odkazy, smát se, gratulovat a tak. Ale říkala jsem si, že by mě daleko víc potěšilo, kdyby mě raději po úspěšné sezoně vyhodnotili jako nejúspěšnější biatlonistku. Tohle je zvláštní. Půlka lidí přikývne, další půlka s tím nesouhlasí,“ řekla tehdy kráska, která se nedávno rozvedla.

To, že se jí z nevšedního úspěchu kolena nepodlomila, ostatně potvrzuje i reakce na fakt, že se respondentům líbila víc než velebená konkurentka Dorothea Wiererová z Itálie. „Radši bych ji porazila na trati, abych pravdu řekla. Tohle vůbec neberu,“ dodala Eva.

Eva Puskarčíková v gala
Eva Puskarčíková v gala

Obě krasavice budou diváci sledovat ve Světovém poháru i nyní. Společně s dalšími namakanými a zároveň pohlednými dívkami. Českou republiku reprezentují v soutěži miss ještě mladá Markéta Davidová a také Lucie Charvátová, sousední Slovensko Paulina Fialková. Krásné jsou i Norky Tiril Eckhoffová a Ingrid Tandrevoldová.

Zaujaly i povedené nesportovní fotografie dalších závodnic - Flavie Barmettlerové, Elisy Gasparinové, Anastassije Kondratěvové, Larissy Kuklinonové, Irene Lardschneiderové či Mileny Todorovové.

Přesné pořadí není třeba uvádět, pohled do bohaté fotogalerie však potěší oko nejen biatlonových fanatiků, i když obletovaná Koukalová už mezi dávno není a věnuje se jiným věcem…