Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dominika Cibulková se pochlubila fanouškům: Krásná maminka hlásí návrat!

Autor: ptr

Bývala slovenskou tenisovou jedničkou, ale nyní už má Dominika Cibulková (31) jiné starosti. Před pěti měsíci porodila syna Jakuba a tak si naplno užívá mateřské povinnosti. Aktuálně vyrazila s celou rodinkou do Dubaje za teplem.

Ani všeobecná opatření a strach z koronaviru je neodradily od dovolené v exotické destinaci. Malému Kubíkovi tak ještě není ani půlrok a už poznává svět. Společně si užívali v luxusním resortu a synáček se pod vedením táty Michala učil první plavecká tempa v bazénu.

U příležitosti dovolené ohlásila Cibulková svůj návrat. Ale žádné velké pozdvižení na kurtech se nechystá, jedná se totiž pouze o obnovenou aktivitu na sociálních sítích. „Říkejme tomu instagramový ‚comeback',“ napsala k fotce své osoby v jednodílných plavkách za víc jak 15 tisíc korun od módní značky Louis Vuitton.

Zřejmě měla na mysli právě její oblíbené odvážnější snímky, které si v posledních měsících díky porodu příliš nedopřávala. Nyní nezbývá fanouškům slovenské krásky než doufat, že když se na kurty zřejmě zatím nechystá, tak jim bude dělat opět radost svým půvabem.

Dominika Cibulková si užívá moře v Dubaji.
Dominika Cibulková si užívá moře v Dubaji.